Alegi o universitate. Vrei una care îți oferă specializarea dorită, are un campus frumos și clădiri atractive, este distanța potrivită de acasă. Vrei o facultate care să se potrivească cu cine ești acum și ce vrei să devii în viitor. Fie că ai iubit liceul sau nu, universitatea este ceva nou. Universitatea din Petroșani ar putea fi locul potrivit pentru tine.
– dispune de 600 de locuri de cazare amplasate în 5 cămine studențești care oferă condiții excelente de cazare în camere de 2 sau 3 persoane, camere de tip garsonieră, cu tarife ce pornesc de la 180 lei/lună.
– formează specialiști capabili să se adapteze cerințelor economiei de piață și noilor tehnologii, care să aibă cunoștințe tehnice, economice și manageriale.
– acordă circa 450 de burse de studiu pentru performanță și merit, circa 150 de burse pentru studenții basarabeni de origine română și circa 400 de burse sociale sau de ajutor ocazional, având valori cuprinse între 580 de lei și 1.200 de lei.
– anual, circa 70 de studenți ai Universității din Petroșani beneficiază de mobilitate de studiu sau un stagiu de practică cu finanțare europeana, în țări ale UE, prin programul Erasmus+.

Alege din oferta academică a Universităţii din Petroşani: https://www.upet.ro/licenta/

UNIVERSITATEA DIN PETROŞANI – OFERTA ACADEMICĂ

5 thoughts on “UNIVERSITATEA DIN PETROŞANI – OFERTA ACADEMICĂ

Comments are closed.